Motivul pentru care sexologul Bebe Mihăescu dă în judecată Universitatea de Medicină din Iaşi

09 decembrie 2014 13:47

Sexologul Bebe Mihăescu va da din nou în judecată Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iaşi pentru daune grave aduse imaginii publice.

Conferenţiarul universitar Vasile Mihăescu (cunoscut drept ”Bebe Sexologul”), a dat în judecată Universitatea pentru că a fost concediat, în aprilie 2013, după ce mai mulţi studenţi au reclamat, în repetate rânduri, că acesta nu se prezenta la cursuri.
Mihăescu a câștigat procesul, Tribunalul Iași dispunând ”înlocuirea sancţiunii desfacerii disciplinare a contractului de muncă încheiat de parţi cu sancţiunea reducerii salariului de bază cu 10% pe trei luni”, relatează adevarul.ro.
Sexologul Bebe Mihăescu trebuia reintegrat pe prostul deţinut anterior desfacerii contractului de muncă. Mai mult, Universitatea trebuia să-i plătească ”o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat începând cu data desfacerii contractului individual de muncă şi până la reintegrarea efectivă”.
Deși decizia a rămas definitivă și executorie, sexologul Bebe Mihăescu afirmă că în toată această perioadă nu a fost contactat de nimeni din conducerea Universităţii.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro