01 Aug. 2014 16:47

«Mr Pink», îţi pui masca şi în România?

Distribuie

De mai bine de trei ani, de când Monica Gabor are o relaţie cu milionarul chinez, “Mr Pink” a tot “ameninţat” că vine să viziteze ţara iubitei sale.
Dar, ca un făcut, de fiecare dată, asiaticul şi-a anulat călătoria în ultimul moment, astfel că el încă nu a apucat să le cunoscă pe rudele din Bacău ale Monicăi. O ştie doar pe Ramona, viitoarea lui cumnată, şi a avut prilejul să o cunoască şi pe Veronica Bulai, atunci când femeia fusese în America.
Acum, mai ales că intenţiile sale faţă de Monica par cât se poate de serioase, afaceristul este decis să o însoţească în România, dar vrea să intre în ţară fără mare tam-tam, căci nu doreşte să devină ţinta paparazzilor.
Astfel că Moni şi Ramona îşi vor lăsa mai întâi bagajele la un hotel din Bucureşti, după care vor pleca spre Bacău, timp în care asiaticul le va aştepta cuminţel. N-ar fi exclus ca afaceristul să apară pe străzile Capitalei cu aceeaşi mască pe care a purtat-o şi în Shanghai, conform unei fotografii postate de moldoveancă pe contul ei de socializare.
Moni şi “Mr Pink” au în plan să meargă, împreună cu Alina, cea mai mare dintre surorile Gabor, dar şi cu viitorul socru al afaceristului, la mare şi la munte, pentru a se cunoaşte mai bine.

Comentarii
← Inchide