Naarghita a murit în somn? Vezi cui aparținea casa în care locuia

28 februarie 2013 05:18

O veste tristă a căzut ieri ca un trăsnet asupra celor care au îndrăgit-o pe Naarghita, după ce s-a aflat că solista de muzică indiană, ce a făcut furori în anii 70 nu doar la noi în țară, ci și peste hotare, s-a stins din viață. Amănunte noi ies la iveală în cazul dispariției ei bruște.

Naarghita, pe numele ei din buletin Maria Amarghioalei, a fost găsită, marţi, fără suflare în apartamentul din centrul Capitalei unde locuia cu chirie de aproape patru ani. Conform portarului blocului, Petre Popa, care a discutat cu reporterii ”Ring”, femeia nu s-ar fi plâns de vreo boală, iar ultima conersație avută cu aceasta ar fi avut loc sâmbătă. Popa este de părere că Naarghita a murit în somn.
„Eu am vorbit ultima dată cu ea sâmbătă. Vorbeam des şi nu mi s-a plâns vreodată că ar fi fost bolnavă. Rudele sale au sunat-o şi, când au văzut că nu le mai răspunde, l-au rugat pe administrator să vadă ce i s-a întâmplat. Acesta a spart uşa. Cred că a murit în somn”, ne-a spus Petre Popa, portarul blocului.
Artista, care în cele câteva interviuri a declarat că nu pune preț pe lucrurile materiale și că aproape toată averea pe care a strânsă-o cât a activat ca interpretă a dat-o pe ”nimic” ajunsese să locuiască într-un apartament închiriat. Acesta ar aparţine fiului profesorului Mihnea Colţoiu, un matematician membru corespondent al Academiei Române din 2006.
Naarghita va fi înmormântată astăzi, la prânz, în Cimitirul Bellu.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro