Nicoleta Luciu a ARĂTAT TOT la ”Dansez pentru tine”! Uite-o cât de SEXY a fost! FOTO

02 noiembrie 2012 22:09

Momentul dansului în ploaie al Nicoletei Luciu a fost apreciat de toată suflarea masculină, pentru că apetisanta brunetă a fost generoasă în a-și arăta corpul pefect.

Coregrafia i-a pus în valoare Nicoletei Luciu silueta de invidiat, dansul în ploaie, scoțându-i în evidență nu doar sânii impresionanți, ci și picioarele lungi și posteriorul bombat. Și, văzându-i evoluția extrem de senzuală, nu ai cum să nu te întrebi ce o fi în capul soțului ei Zsolt Csergo dacă nu o apreciază cum se cuvine.
Nicoleta Luciu a avut o apariție super sexy la dansul în ploaie, unde a venit îmbrăcată într-un furou minuscul, pe sub care avea un body de culoarea pielii. Deși este mămică a patru copii, bruneta arată impecabil și este într-o forma de zile mari.
Prestația ei și a partenerelui Atilla Hainer nu a fost foarte bine notată de juriu, însă toți membrii au fost de acord că există o evoluție de la prima ediție. Până și Mihai Petre a fost impresionat de evoluția brunetei: „Nicoleta, dansul tău a fost ok” și i-a dat nota 8, în condițiile în care la prima evoluție ea a primit 5.5 din partea severului jurat.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro