MENIU CAUTĂ
28 Sep. 2013 17:06 , de Geo Berciu

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU! PRIMA EXPERIENŢĂ cu o ROCHIE DE MIREASĂ A FOST UNA TRAUMATIZANTĂ: „Mi-a dat o mamă de bătaie…”

Distribuie

"Prima rochie de mireasă creată de mine a fost la vârsta de 10 ani. Am tăiat perdeaua din sufragerie şi mi-am făcut rochia de mireasă. Am decupat perdeaua în formă de cloş. Adică am decupat perdeaua în formă de cerc şi m-am băgat acolo. M-am dus în staţia de autobuz şi am aşteptat-o acolo pe mama să vină de la servici. Mi-am luat o mamă de bătaie pentru că lăsasem perdeaua. M-a pedepsit la modul că mă punea să stau în genunchi cu mîinile în sus şi cu faţa la perete", a mărturisit Bianca Drăguşanu pentru ziarulring.ro.

Noroc că a reuşit să treacă peste acest episod şi a putut, o dată ajunsă în lumina reflectoarelor să se dedice pasiunii ei pentru modă prin creaţii unor colecţii şi modele care îi poartă numele.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut la sfârşitul anului trecut în timpul emisiunii „Dansez pentru tine” şi au „fugit” de ochii tuturor la Roma, unde au început o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda tuturor celor care nu dădeau nicio şansă relaţiei lor, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav par fericiţi împreună şi se vor căsători mâine.

Loading...
Comentarii