Nunta lui Pepe vs. nunta Nicoletei Luciu, în opinia Iuliei Albu. Află care mire a arătat ca un chelner și ce mireasă s-a îmbrăcat ieftin!

24 aprilie 2012 13:52

Nunțile primăverii din showbiz-ul autohton nu au trecut neobservate de fashion editorul Iulia Albu. Soția creatorului de pantofi Mihai Albu a analizat cu atenție ținutele și accesoriile pe care le-au purtat Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo la nunta lor, dar și cele purtate de Pepe și Raluca Pastramă la cununia lor civiă, iar ambele evenimente au primit atât bile albe, cât și negre din partea acesteia.

Iată ce părere are despre nunta Nicoletei Luciu!
„M-a deranjat faptul că Nicoleta nu a purtat bijuterii cu pietre prețioase, pentru că își permite și nu văd de ce ar purta o piatră obișnuită într-o și așa importantă. Zsolt a fost extrem de elegant. Apreciez foarte mult faptul că Nicoleta și-a păstrat religia. Bravo, Nicoleta, așa se face! Nu ne schimbăm religia de fiecare dată când ne schimbăm bărbatul!”, a declarat Iulia Albu, marți, în emisiunea „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV.
Nicoleta și Zsolt Csergo / foto Ringier
Iată ce părere are despre nunta lui Pepe!
„M-a deranjat faptul că pantofii Ralucăi nu erau în aceeași nuanță cu rochia. Mi-a plăcut că nu și-a făcut sarmale în cap și că a fost machiată frumos. Nu mi-a plăcut sacoul lui Pepe era alb și, în principiu, chelnerii poartă sacouri albe. Ce e important însă e că s-au căsătorit, că se iubesc și că vor deveni părinți”.
Raluca Pastramă și Pepe la cununie / captura Pro TV

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro