MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2013 17:07 , de Dana Aramă

O vedetă de la noi despre mediatizarea morţii lui Florin Cioabă: „Toată lumea e exasperată, dar toată lumea se uită!” | FOTO

Distribuie

Florin Cioabă, regele romilor, a încetat din viaţă la o clinică din Turcia. Trupul său neînsufleţit se află în ţară, înmormântarea urmând să aibă loc vineri.
Tragicul eveniment a captat atenţia opiniei publice. Mediatizarea excesivă a evenimentului l-a făcut pe unul dintre prezentatorii de radio de la noi să ia atitudine pe pagina sa de Facebook.
Iată ce a comentat Daniel Buzdugan, aflat în vacanţă în Turcia:
„Ce bine că nu prind televiziunile de ştiri din ţară, ca să nu văd nici măcar din greşeală cum îi adulmecă ,,jurnalistii lu’ peşte prajit” trupul neînsufletit al marelui rege Cioabă! Un Dumnezeu să-l ierte şi 2-3 informaţii ar fi fost de ajuns! Oameni buni este vina voastră că vă uitaţi la aşa ceva! Ia schimbaţi canalul, ca să nu mai facă audienţă asemenea mizerii!!! Toată lumea e exasperată, dar toată lumea se uită! Pentru că meritati, vorba reclamei! DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”.
Citeşte şi:
 

Daniel Buzdugan face cură de detoxifiere mentală! Află la ce renunţă!

Doliu pentru rege: pirandele nu se spală o lună! Tradiţia îi obligă pe romi să-l comemoreze în mod bizar pe Florin Cioabă

Rudele lui Florin Cioabă au fost consolate de Traian Băsescu

 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii