Oana Radu: „Am avut 116 kilograme. Dacă eram mai slabă câştigam Vocea României”

16 iulie 2012 14:49

Oana Radu a fost una dintre concurentele din conscursul „Vocea României” care a impresionat foarte tare prin vocea ei.

Singurul „dezavantaj” au fost kilogramele, despre care Oana Radu spune acum că i-au adus eliminarea. „Dacă eram mai slabă câştigam Vocea României”, este convinsă cântăreaţa, mai ales că a fost comparată cu celebra artistă Adele.

„Cred că doar din cauza fizicului am fost asemănată cu Adele, dar asta nu înseamnă că nu am şi eu voce. De la 7 ani nu m-am oprit din cântat, am fost la toate festivalurile. Oameni mari ai muzicii, poate o să am curaj să spun odată cine, mi-au spus că nu îmi dau note mari, pentru că sunt prea grasă şi nu vor să mă încurajeze”, a mărturist Oana în emisiunea „Drept la ţintă”.
Cristian Sanda, de la „Vocea României”, a luat BAC-ul! Află ce medie a obţinut!

Aceste au impulsionat-o atât de mult pe tânără, încât s-a hotărât să slăbească. „Am avut 116 kilograme, dar acum a ajuns la 111, după două săptămâni de regim. Vreau să slăbesc în jur de 50 de kilograme”, a mai spus cântăreaţa, care şi-a făcut şi o trupă de fete cu care speră să aibă succes.
Citeşte şi: Ștefan Stan, dezamăgit: „După ce am câștigat ‘Vocea României’, am descoperit falsitatea, invidia și răutatea oamenilor”

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro