Oana Zăvoranu a prezentat proba că Vadim Tudor ar fi fost la vrăjitoare

18 octombrie 2012 20:48

Oana Zăvoranu nu se lasă și vedeta face tot ce-i stă în putință pentru a-l pune la punct pe Corneliu Vadim Tudor. Oana îl are ca aliat pe Cezar Marin, un fost colaborator de-al lui Vadim Tudor.

Zăvo a fost invitată la o emisiune de la Acasa TV unde l-a atacat din nou pe liderul PRM. „A spus că eu miros a spermă și că sunt o prostituată. Noi plătim ca ăsta să vorbească așa”, a declarat Oana.

Aceasta a continuat: „Eu îl țin pe VC Tudor la televiziuni, când Bălăceanca îl așteaptă cu brațele deschise”.

Oana Zăvoranu a prezentat proba că Vadim Tudor ar fi fost la vrăjitoare

Așa cum a spus, Oana Zăvoranu a prezentat niște înregistrări în care Corneliu Vadim Tudor ar fi apelat la vrăjitoare. „Vadim Tudor a trimis după mine pe sora lui Lidia. El a avut o problemă mare de argint viu cu Mădălin Voicu”, a spus una dintre vrăjitoarele pe înregistrarea audio.

Oana a continuat: „A jurat pe Biblie. El nu poate cu labele lui mizerabile să atingă Biblia că e murdar și spurcat”. Cezar Marin a completat: „Și eu l-am dus la vrăjitoare”.
Oana a mai prezentat un mesaj în care vrăjitoarea Vanessa i-a trimis un mesaj în care i-a spus: „Vadim să nu mai râdă de tine, că și el a fost la vrăjitoare”.
Zăvo a mai spus că Vadim purta trei ouă în fiecare buzunar pentru a se feri de vrăji.
Citește și: „Vadim, către Oana Zăvoranu: Mă fetiţo, eşti nebună? Ce înregistrări ai? Că ţi le bag pe gât. Am avut eu relaţii intime cu tine sau cu distinsa coana m*-*a?”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro