19 Sep. 2013 12:09 , de Dana Aramă

Oare aşa se menţine în formă CRISTINA RUS? DE METODA ASTA DE SLĂBIT N-AI MAI AUZIT!

Distribuie

Cântăreaţa Cristina Rus este o femeie frumoasă, cu o siluetă armonioasă. Arată foarte bine, semn că are foarte mare grijă de aspectul ei general.
Probabil că pentru a se menţine în formă, vedeta recurge la tot felul de metode. Pe pagina sa de Facebook, blonda a postat o informaţie despre o modalitate de a slăbi ceva mai neobişnuită.
"Zice cineva că dacă fugi mereu să-ţi îndeplineşti visele cu siguranţă o să şi slăbeşti", a postat Cristina Rus pe site-ul de siocializare.

Cine este Cristina Rus

S-a născut pe 21 iunie 1971 la Cluj şi este o solistă româncă. Înainte de a cocheta cu muzica, vedeta a început să lucreze la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. La 15 ani,  blonda cu ochi verzi a fost remarcată la Radio Uniplus şi i s-a propus să fie backing vocals pentru formaţia Desperado. Ulterior, vedeta s-a şi înscris la cursuri de canto la Şcoala de Artă din oraşul natal.  Cristina Rus a activat la mai multe formaţii, după Desperado urmând Sing Sing BB, iar în 2001 a format trupa Blondy, alături de Andreea Bănică. În urma acestei ultime colaborări, care s-a sfârşit în 2004, artista s-a făcut cunoscută în lumea showbizului. În prezent, cântăreaţa a adoptat o carieră solo. Cristina a lucrat şi în televiziune. Ea a fost  co-prezentatoarea lui Romica Ţociu şi a lui Cornel Palade în emisiunea „EuroTombola”, difuzata la Prima TV, şi a prezentat alături de Smiley, emisiunea „Mega – Clever”. Cristina Rus a realizat un pictorial pentru revista FHM şi a fost desemnată, de mai multe ori la rând, una dintre cele mai sexy femei din România. Solista s-a căsătorit în 2009 cu omul de afaceri Dragoş Balteanu, iar în 2010 a devenit mămica unui băieţel.
Citeşte şi:O VEDETĂ de la noi, ÎNSĂRCINATĂ A DOUA OARĂ. Află CE SEX VA AVEA copilul

ŞOC sau ÎNCÂNTARE? Cum scapă de stres Cristina Rus!

ŞOC sau ÎNCÂNTARE? Cum scapă de stres Cristina Rus!


Loading...
Comentarii