Pe Tudor Chirilă l-au lăsat şi vocea, şi spatele

07 august 2014 18:10

Solistul Tudor Chirilă, jurat la “Vocea României” (PRO TV), se confruntă, în ultima vreme, cu serioase probleme de sănătate. Dacă nu era suficient că vocea îi joacă feste, iată că şi durerile de spate l-au îngenuncheat, fiind nevoit să apeleze la şedinţe de fizioterapie.

Tudor Chirilă a fondat în anul 1996 trupa Vama Veche, iar de atunci concertele au curs peste tot atât în ţară, cât şi peste hotare, fără pauză. Medicii l-au anunţat că are noduli pe corzile vocale, fiind nevoit să-şi amâne, din acest motiv, câteva concerte, afecţiune de care s-a mai lovit în trecut şi care a recidivat.
Spre marele lui noroc nu are însă nevoie de operaţie, problema rezolvându-se printr-un tratament homeopat sau medicamentos.

Dan Bittman îi e coleg de suferinţă

Un alt artist, Dan Bittman, a suferit anul trecut o operaţie pentru aceeaşi problemă, dar ulterior s-a dovedit că mai bine nu o făcea: “M-am operat ca fraierul, am rămas fără voce mai bine de o jumătate de an. Norocul meu a fost că am dat peste un medic bun, care mi-a prescris nişte pastile incredibil de ieftine, şi mi-am revenit”.
Însă Tudor a acuzat, în ultima vreme, şi serioase probleme cu spatele, rămânând înţepenit după fiecare mişcare bruscă. Nici în această situaţie nu se impune vreo intervenţie chirurgicală, decât masaj şi kinetoterapie, pe care le face un specialist la care, coincidenţă, merge şi colegul lui de suferinţă, Dan Bittman.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro