07 Feb. 2012 18:28

Pepe, te face Raluca tătic? | EXCLUSIV

Distribuie

Zvonurile legate de o posibilă sarcină a Ralucăi s-au declanşat cu două zile în urmă, când tânăra a mers la o clinică din Bucureşti, pentru o ecografie abdominală. Ea a ajuns la Medlife- ul din zona Favorit împreună cu o prietenă, unde ar fi fost aşteptată de doctoriţa Chiţescu. Cel puţin asta susţine un pacient care se afla întâmplător la respectiva clinică, chiar când iubita lui Pepe intra la consultaţii.
Prietena artistului a efectuat un dublu test
“După ce a ieşit de la ecografie, a mers imediat să-şi facă analize de sânge pentru un dublu test (n.r. - analize care se fac gravidelor în primul trimestru). Da, aţi ghicit, Raluca e însărcinată”, ne-a declarat respectiva sursă. Contactat de Libertatea, Pepe a admis că iubita lui a fost la clinică, însă a susţinut că nu ea e cea gravidă, ci prietena cu care se afla. “Îmi doresc un copil cât mai repede, însă Raluca nu e însărcinată”, ne-a mărturisit Pepe. Dacă e aşa, ne întrebăm cum de programarea la medic era făcută pe numele Ralucăi. Unul dintre motivele pentru care Pepe a divorţat de Oana a fost că aceasta nu-şi dorea copii.

A filmat un videoclip cu cinci fotomodele superbe

Ziua de ieri a fost una foarte aglomerată pentru cântăreţul latino. Astfel, Pepe a filmat în studiourile MediaPro de la Buftea un videoclip pentru cea mai nouă melodie a sa, 100% adevărat', piesă care este inclusă pe albumul lansat la sfârşitul anului trecut, Aruncă-mi o privire'. Conform scenariului clipului la care a lucrat ieri, artistul a jucat rolul a cinci personaje, alături de care apar tot atâtea superbe fotomodele, toate cunoscute în lumea modei din România.
foto: blitzmagazine.ro
SUPEROFERTĂ! Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Misterele dragostei»!

Loading...
Comentarii