POMANĂ ÎN ANONIMAT pentru VERONICA BULAI! MONI şi RAMONA nu au venit în România pentru COMEMORARE

30 septembrie 2013 09:15

Lacrimi și doliu în familia Gabor. Doar fata mai mare a Veronicăi Bulai a fost prezentă la liturghia oficiată la împlinirea a 40 de zile de la înmormântarea Veronicăi Bulai, moartă la Polovragi după ce i-a căzut o stâncă în cap. Atât Monica cât și Ramona nu s-au mai întors în țară după tragicul sfârșit al mamei lor.

Alina Gabor -Flueraru dar și tatăl ei, Emil Gabor, însoțiți de două prietene ale Veronicăi au ascultat slujba de pomenire și au împărțit pachete puținelor persoane prezente. Înainte de asta, prietenele Veronicăi Bulai au plantat câteva dumitrițe la mormânt și s-au rugat pentru sufletul ei. „A fost o femeie buna și a plecat prea repede dintre noi”, a spus una dintre ele.
Atât Alina cât și tatăl ei nu și-au putut ascunde lacrimile. Fiica mai mare a Veronicăi a știut toate rugăciunile din timpul slujbei dar și cântecele. Dealtfel, dintre toate surorile ea a rămas acasă, în provincie, aproape de mama ei și de biserică. Emil Gabor și-a șters ochii și sacoul de lacrimi cu un șevețel. La final, au aprins o lumânare, iar Emil a udat florile, singurele plante vii de pe mormântul Veronicăi Bulai.
Slujba de pomenire s-a încheiat cu rugăciunea „Tatăl Nostru” dar și piesa „Patria mea este sus în cer”, care era cântecul religios favorit al Veronicăi Bulai.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro