Povestea de viață impresionantă a concurentei de la Românii au talent. Coco a fost abandonată și trăiește o dramă zi de zi

19 mai 2017 22:28

Povestea de viață impresionantă a concurentei de la Românii au talent. Coco a intrepretat un dans contemporan, în care și-a pus toată durerea. Fata a fost abandonată de tatăl ei, care nu a căutat-o niciodată.  Chiar dacă mama i-a fost alături, tânăra mărturisește că primește numai reproșuri din partea acesteia.

Povestea de viață impresionantă a concurentei de la Românii au talent a impresionat pe toată lumea. Coco a urcat pe scenă cu un dans contemporan și a reușit să ricice sala în picioare.

Povestea de viață impresionantă a concurentei de la Românii au talent. Coco a fost abandonată și trăiește o dramă zi de zi

Povestea de viață impresionantă a concurentei ce a avut un moment special pe scena de la Românii au talent

„Nu sunt susținută de familie, deloc. Mama îmi spune că nu trebuia să mă nasc. Îmi spune că semăn foarte mult cu tatăl meu, care m-a abandonat pe când eram foarte mică. Încă visez la momentul în care mă va căuta. Mi-am dorit întotdeauna să-l cunosc”, a spus Coco în cadrul emisiunii. Fata nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.


Romanii au talent 2017 – Semifinala 4: Coco – Dans contemporan pe romaniiautalent.protv.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro