14 Ian. 2018 11:15

Premonițiile actriței Draga Olteanu Matei. “Stau ascunsă la Piatra-Neamț”

Distribuie

Premonițiile actriței Draga Olteanu Matei. Aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii "Voi cu Voicu", de la Antena 3, unde a făcut mărturisiri emoționante.

„Ștefan Bănică a plecat în Israel, a jucat atât de bine, că i s-a propus să mai vină. I s-a cerut să formeze o trupă. Înainte să aflu că am fost distribuită, am visat cu o lună înainte că eram în pustie, în Sahara. Mă gândesc că nu poți visa unde nu ai fost. Niște dune văzusem, în filme, cărți. Niște dune, un cer albastru și cald și pustie. Și Iisus Hristos, îmbrăcat într-o cămașă de în, cu pletele pe care le știm, cu mir și ducându-mă în brațe, și eu eram într-o camașă de in, mă ducea ca pe un copil, din mijlocul nisipului s-a urcat o scară de fier, în spirală, pe o pltformă care ducea direct în cer, m-a lăsat acolo, s-a deschis o ușă și a intrat Iisus pe ușă și am vrut să intru și eu. Mi-a pus mâna așa. Și a spus tu rămâi aici, mai ai treabă. M-a sunat Coca Alexandrescu să îmi spună că am fost distribuită,” au fost declarațiile acesteia.

Premonițiile actriței Draga Olteanu Matei. Stau ascunsă la Piatra-Neamț'

„Eu stau ascunsă la Piatra-Neamț, mă uit la munți, ascult păsărelele, am un trandafir superb în fața ferestrei, trăiesc, respir. Eu merg spre uitare. Să o mai ia și ăștia tineri din loc. Publicul care m-a făcut pe mine actriță, dacă nu ar fi fost el, publicul care ne iubește. Care nu știe ce să ne mai ofere. Îi simt aproape, îi simt plecați de mult, oamenii ăștia ne-au dat putere. E meritul publicului și talentului pe care ți-l dă Dumnezeu,” a mai dezvăluit actrița.

Recent, renumita actriță Draga Olteanu-Matei a scos la iveală detalii pe care publicul nu prea le știe despre ea.

Draga Olteanu-Matei, al cărei soț a murit în urmă cu câțiva ani, a acordat un interviu pentru emisiunea „Pulsul Zilei', moderată de Radu Andrei Tudor la Televiziunea Națională.În cadrul interviului pentru emisiunea mai sus-menționată, Draga Olteanu-Matei, care a făcut o declarație cutremurătroare de curând, a povestit despre un lucru mai puțin știut din viața sa, și anume că a rămas repetentă.

Citește și

EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii