Prigoană: «Plec cu băieţii la mare, de Bahmu să se ocupe angajaţii casei»

31 iulie 2014 18:26

Adriana Bahmuţeanu era programată pe 4 august pentru o operaţie de hernie ombilicală, însă, în urma unui control, medicii au supus-o chiar ieri intervenţiei.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu se dezmint. Cei doi soţi sunt într-un neîncetat joc de ping-pong: când îşi dau replici acide, pe măsură, când fac gesturi care te lasă cu gura căscată. Când unul face sau zice ceva, celălalt contraatacă.
Un nou episod în acest joc al lor s-a petrecut chiar ieri: Bahmu a ajuns pe masa de operaţie, iar Prigoană pleacă la mare cu cei doi copii ai lor, Eduard (3 ani) şi Maximus (6 ani). Afaceristul susţine că nici măcar nu a fost anunţat de nevastă că se va interna: “Cuuum? S-a operat? Azi (n.r. ieri)? Era programată luni, aşa mi-a zis bona copiilor, că încă soţia mea nu mi-a transmis când se operează. Putea, totuşi, să-mi dea măcar un SMS”.
În lumina noilor evenimente, Prigoană nu şi-a amânat însă vacanţa: “Are cine să o îngrijească. Nu avem o casă pustie, sunt destui angajaţi care să o ajute. Mâine (n.r. azi) eu plec cu băieţii la mare, apoi în Germania, că mi-a semnat încă soţia mea procura să pot ieşi cu băieţii din ţară”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro