17 Dec. 2016 12:20

Prima declarație a Antoniei după ce a născut. Artista a luat o decizie importantă

Distribuie

 Prima declarație a Antoniei după ce a născut, a fost un mesaj pe care aceasta l-a postat pe contul de socializare. După câteva zile , timp în care nimeni nu a știut nimic despre proaspăta mămică, vedeta a făcut un anunț important pe contul de Facebook.

Prima declarație a Antoniei după ce a născut i-a bucurat enorm pe fani, mai ales că interpreta a lipsit câteva zile din mediul virtual. Aceasta și-a asigurat prietenii virtuali că ea și Akim Alexandru sunt bine.

Prima declarație a Antoniei după ce a născut i-a surprins pe admiratori

Dragii mei, Alexandru si cu mine suntem fericiti si incantati de venirea pe lume al baietelului nostru, Akim Alexandru. Va multumim tuturor pentru mesaje si pentru urarile frumoase! Suntem bine amandoi si ne obisnuim unul cu celalalt! :) Pentru ca sanatatea și siguranța copiilor noștri este cea mai importantă pentru noi, am ales cu încredere recoltarea de celule stem', a scris Antonia pe rețeaua de socializare.

Prima declarație a Antoniei după ce a născut. Artista a luat o decizie importantă

Antonia, serioasă, îmbrăcată într-un sarafan de culoare neagră cu o helancă gri

Antonia s-a întors acasă, după ce a născut prin cezariană, al treilea copil al său și al doilea băiat al lui Alex Velea. Micuțul se va numi Akim și, momentan, poartă și el tot numele de familie al încă soțului artistei, Vincenzo Castellano. Asta până când se va finaliza procesul de paternitate pe care Alex Velea l-a intentat, pentru a le putea da numele său celor doi copii ai lui.

Primită acasă cu flori

Artista a fost primită , de iubitul său, cu un buchet imens de flori și se bucură de un tratament special. Antonia e tratată ca o prințesă și beneficiază de ajutor atât din partea mamei sale, cât și din partea familiei lui Alex. Cu alte cuvinte, o întreagă armată de oameni s-a mobilizat pentru a-i fi bine mămicii și noului născut. În plus, partenerul său îi face toate poftele și treburile, și încearcă să stea cât mai mult timp pe acasă.

Loading...
Comentarii