14 Ian. 2018 13:06

Primele nominalizări pentru eliminare de la „Exatlon”. Spectacol și adrenalină în rândul concurenților

Distribuie

Primele nominalizări pentru eliminare de la „Exatlon”. Duminică seara, 14 ianuarie, tensiunea va crește și mai mult pentru că emisiunea intră într-o noua etapă: se vor face primele nominalizări, în interiorul echipelor, pentru eliminare.

Aventura continua pentru cele doua echipe, #Faimosii si #Razboinicii, pe plaja izolata din Republica Dominicana. Decizia finală va aparține publicului, care va putea să își voteze favoritul prin sms și să îl susțină pe parcursul show-ului, ducându-l cât mai aproape de marele premiu de 100.000 de Euro. 

Primele nominalizări pentru eliminare de la

Conflincte între concurenți

Sâmbătă seara, 13 ianuarie, Raboinicii si-au luat revansa si i-au invins pe Faimosi, castigand atat dreptul de a locui in casa, cat si cele 10 sandvisuri generoase. Au existat si conflicte fatise intre oponenti, unul dintre acestea consumandu-se intre Giani Kirita, de la echipa Faimosilor, si Ionut, din echipa Razboinicilor.

Ion Oncescu, omul de oţel de la Exatlon', este unul dintre concurentii care alcătuiesc Echipa Faimoșilor. Axcesta este cunoscut publicului roman și datorită recordurilor mondiale obținute și a titlurilor demne de Guinness World Records. 

Citește și

PSD decide luni soarta Guvernului; Tudose și Dragnea își împart taberele

EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii