18 Mar. 2012 14:25

Principele Radu de România: “Alexandru Ciucu duce mai departe frumoasa tradiție antebelică!” | FOTO

Distribuie

Alteța Sa a fost invitatul de onoare al dineului pe care designerul de costume masculine Premium l-a organizat la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco.

La evenimentul de la Monte Carlo au participat membri ai Familiilor Regale europene, reprezentanți ai Corpului Diplomatic, ziariști, oameni de artă și oameni de afaceri, precum și consulul României la Nisa, parohul român ortodox de Nisa și membri ai comunității românești de pe Coasta de Azur.

Principele Radu de România a ținut cu această ocazie un discurs în cadrul căruia a lăudat activitatea lui Alexandru Ciucu, considerându-l pe acesta unul dintre tinerii care duc mai departe frumoasa tradiție antebelică.

“Am acordat cu plăcere și cu încredere Înaltul Patronaj acestui eveniment, care s-a bucurat de succes și a adus prestigiu meșteșugului românesc contemporan. Alexandru Ciucu este unul dintre tinerii care duc mai departe frumoasa tradiție antebelică și interbelică a meșteșugului și rafinamentului artistic al breslelor din România. Creațiile sale din domeniul croitoriei masculine sunt din ce în ce mai apreciate în țară și, acum, în străinătate”, a declarat Principele Radu.

Loading...
Comentarii