14 Ian. 2018 15:27

Profesorul de canto pedofil, de la Vocea României, eliberat din închisoare pentru purtare exemplară

Distribuie

Profesorul de canto pedofil, de la Vocea României, eliberat din închisoare pentru purtare exemplară. Este vorba despre Lucian Darie din Piatra Neamţ, fost concurent la Pro tv.

Bărbatul , care a fost condamnat în 2014 la 5 ani şi 2 luni închisoare pentru pornografie infantilă şi agresiune sexuală împotriva a două fetiţe în vârstă de 6 ani, care îi erau eleve, a fost eliberat la sfârșitul anului trecut.

Cererea privind liberarea condiţionată a profesorului Lucian Darie a fost judecată de magistraţii din Vaslui, având în vedere că acesta a fost încarcerat în penitenciarul din acest oraş. În primă instanţă, Judecătoria Vaslui a respins cererea motivând că profesorul pedofil nu a dat dovezi temeinice de îndreptare şi, în plus, nu a achitat decât în sfert din cuantumul total al daunelor morale, stabilit pentru cele două fetiţe, deşi a avut posibilităţi financiare.

Odată cu condamnarea la 5 ani şi 2 luni închisoare, profesorul de canto a fost obligat de instanţă să achite victimelor 10.000 de lei, respectiv 25.000 lei, cu titlul de daune morale. În timpul detenţiei, Lucian Darie a achitat doar un sffert din cuantumul daunelor morale stabilit de instanţă, respetctiv 2.794 de lei unei fetiţe şi 4.213 celei de-a doua, scrie adevărul.ro.

Prima instanţă s-a opus eliberării Darie a prezentat judecătorilor adeverinţe de la Administraţia Finanţelor Publice Neamţ, din care reieşea că nu a realizat venituri pe anii 2016 şi 2017.

Judecătorii nemțeni l-au obligat pe profesorul pedofil, după un proces care a durat mai puțin de un an, să dea uneia dintre fetiţele abuzate 10.000 de lei, iar alteia 15.000 de lei.
Lucian Darie a ajuns pe mâna anchetatorilor după ce mama unei fetiţe, elevă a profesorului de muzică, a depus plângere împotriva lui pentru că ar fi abuzat-o pe fiica ei. La scurt timp, reclamaţiile au început să apară una după alta.

Citește și

EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii