MENIU CAUTĂ
15 Mar. 2013 09:37 , de Magdalena Duru

REACȚIA Andreei Marin după ce a fost amendată de Poliție

Distribuie

„Bravo, Galați! Sunteți în top ca număr de participante la turneul nostru, alături de Constanța! De când batem țara în lung și-n lat, nu am vorbit în două zile la rând cu 1800 de femei, așa că vă mulțumim și vă iubim! A meritat să fac aproape 4 ore pe drum conducând de la Constanța la Galați, să iau și o binemeritată amendă pentru care îmi fac mea culpa, pentru că oricât ar fi de motivată, grabă strică treaba :).
Spectacolul vieții din această seară a însemnat emoție, inspirație, idei constructive, soluții pentru o viață mai bună, vocea suavă a Alexandrei Usurelu atingând inimi până la lacrimi, surpriza cuplului de dansatori din Galați pe care Fundația Prețuiește Viața i-a ajutat odinioară și care astăzi au plutit în pași de dans în semn de mulțumire… și premii, și cadouri neaspteptate pentru voi și speranțe readuse la viață. Și o baie de zâmbete, aplauze, bucurie de a trăi pentru că ne-am reamintit ce înseamnă să prețuim viață împreună. Mulțumim, mulțumim, mulțumim!”, a scris Andreea Marin pe site-ul de socializare Facebook.
Andreea Marin a fost amendată cu 750 de lei şi a primit şi şase puncte de penalizare, joi, deoarece în apropierea localităţii Albina a fost prinsă conducând cu 145km/h, pe un drum european pe care limita era de 100.
Citește și:

  • MELODIA de SUFLET a Andreei Marin! Ascult-o și o să vezi altfel viața! VIDEO

 

Loading...
Comentarii