Reacția Andreei Marin după ce s-a spus că are un nou iubit. Vedeta s-a pozat în avion. “Am decis să…”

11 august 2017 14:35

Reacția Andreei Marin după ce s-a spus că are un nou iubit. În ultima perioadă, Zâna a plecat tot mai des din țară, iar recent vedeta a lăsat să se înțeleagă faptul că în viața ei există un bărbat, fără a confirma însă zvonurile.

Reacția Andreei Marin după ce s-a spus că are un nou iubit afost la fel de discretă ca întotdeauna. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. și-a făcut un selfie în avion și le-a transmis prietenilor virtuali un mesaj.

Reacția Andreei Marin după ce s-a spus că are un nou iubit

Reacția Andreei Marin după ce s-a spus că are un nou iubit și că e foarte fericită

„Astăzi am decis să încep ziua serioasă.☹ Am nevoie de un somn bun printre nori și îmi revin!”, a fost mesajul Andreei Marin. „Pleci mereu din țară. Drum bun”, „Ce frumoasă ești. Ai slăbit mult”, „Călătorie plăcută”, „Felicitări. Arăți foarte bine”, „Ai un iubit? Pe acasă nu mai stai?”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Reacția Andreei Marin după ce s-a spus că are un nou iubit. Vedeta s-a pozat în avion. “Am decis să…”

Deși a spus că își va ține viața personală departe de ochii curioșilor, după divorțul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a dat câteva semne că în viața ei ar exista cineva. Recent, s-a pozat  cu un inel în formă de inimă, pe care l-a etalat fără rețineri, dar și cu un trandafir roșu, primit într-o seară de plimbare prin Florența.


UPDATE/ Nouă persoane reținute în dosarul care vizează ferma de porci a fiului lui Dragnea, din Teleorman, percheziționată – VIDEO


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro