MENIU CAUTĂ
14 Apr. 2018 16:13

Replici dure între Cheloo și Antonia. ”Nu există să nu comenteze cineva”

Distribuie

Replici dure între Cheloo și Antonia. Cunoscut pentru sinceritatea sa atunci când își expune părerile, artistul a avut de această dată o replică tocmai de la colega sa de la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”.

O tânără cunoscută în industria muzicală din România vine la 'The Four – Cei 4' cu gândul de a obține un scaun, dar și confimarea pentru ceea ce face. 'Am venit pentru a le demonstra celor care mi-au închis ușile în față că s-au înșelat. Am lansat anul acesta prima mea piesă, am lucrat și eu pe ea și pe textul ei', a spus tânăra artistă.

Cu toate acestea, Cheloo nu s-a arătat impresionat de videoclipul lansat de aceasta. 'Nimic neobișnuit, ca tine sunt multe fete, toate lumea se bate cu perne în videoclip, o să fac și eu asta', a remarcat malițios Cheloo. 'E genul de artistă de care piața românească muzicală e saturată, nu mai avem nevoie, ne-am săturat. Ce are de arătat, unde e personalitatea? Așa ajung multe fete să facă featuring-uri: Mama, ce bună e…', a adăugat apoi juratul.

Imediat însă, Antonia i-a luat apărarea concurentei replicând: 'Nu există să nu comenteze cineva ceva despre o fată doar pentru că are grijă la aspect, haine, machiaj, păr sau tocuri!'.

Citește și

VIDEO/În cât timp este pregătit de zbor un avion, după coborârea ultimului pasager. Stewarzii pregătesc contracronometru avioanele pentru următoarea cursă

 

Loading...
Comentarii