04 Iun. 2014 11:00 , de Simona Josan

REVENIREA UIMITOARE a DANEI ROGOZ, după ce A NĂSCUT! LA CE GREUTATE a ajuns VEDETA, în urma aducerii pe lume a BĂIEŢELULUI EI

Distribuie

Dana Rogoz a fost dintotdeauna subţirică, silueta ei stârnind admiraţie deopotrivă din partea rerezentantelor sexului frumos, cât şi din partea domnilor. Nici în perioada în care a fost însărcinată, vedeta nu a luat mai mult decât este normal în greutate, îngroşând astfel lista graviduţelor slăbuţe şi sexy din showbiz-ul românesc, alături de Carmen Brumă, Anna Lesko, Giulia Anghelescu sau Elena Gheorghe.
Dacă unele dintre aceste celebrităţi au făcut eforturi ca să rămână slabe, având grijă să nu consume alimente care îngraşă – cum a fost cazul lui Carmen Brumă, Abramburica recunoaşte că nu a fost atentă la acest aspect. Ea a dat mai mult importanţă unui regim alimentar sănătos.
„Nu am făcut eforturi să slăbesc. Am avut o sarcină uşoară, nu m-am îngrăşat foarte mult şi mi-a fost uşor să revin la greutatea pe care o aveam înainte, aproximativ 48 de kilograme. Nu am ţinut dietă, mănânc mult, dar nu mă îngraş. Am tot anunţat şi pe reţelele de socializare ca femeile să nu se înfometeze mai ales în timpul sarcinii. Să nu mă ia ca reper, nu sunt un exemplu în privinţa asta. Este important ca pe perioada sarcinii să ai un regim sănătos, să nu pui viaţa niciunuia dintre voi doi în pericol. E superb să fii mămică, a venit la momentul cel mai potrivit”, a mărturisit Dana pentru ziarulring.ro.

Loading...
Comentarii