Sacrificiul făcut de Daniela Gyorfi pentru a arăta perfect. Abia acum a vorbit despre asta

11 august 2017 15:16

Sacrificiul făcut de Danielei Gyorfi pentru a arăta perfect la 48 de ani i-a surprins pe unii dintre fanii acesteia. Se pare că de ceva timp, artista nu se mai expune la soare și are un motiv bine întemeiat pentru care a luat această decizie.

Sacrificiul făcut de Danielei Gyorfi pentru a se menține în formă, deși se apropie cu pași repezi de 50 de ani. Dacă alte vedete sunt nerăbdătoare să vină vara pentru a sta la plajă, ei bine, interpreta nu mai face acest lucru și a recunoscut public.

Sacrificiul făcut de Danielei Gyorfi la 48 de ani

„Nu mai stau la soare de foarte mult timp, pentru că, sitmate doamne şi domni, soarele îmbătrâneşte. (…). Pe timpul meu stăteam foarte mult la soare, pentru că aveam multe spectacole. Mi-au apărut pete… deci trebuie să aveţi grijă, să vă protejaţide razele soarelui. Mai bine mă duc, cânt şi merg acasă.”, a povestit artista în cadrul emisiunii „Star Matinal e pe Val” de la Antena Stars.


Mesajul învățătoarei pentru eroul Adrian Ciureanu: “Ai învins teama, ai salvat vieți, nu ai învins valurile” | VIDEO EXCLUSIV


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro