MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2012 04:31

Sado-maso Loredana

Distribuie

Loredana nu e la primul film – a mai jucat în Modigliani', în Inimă de ţigan' şi  în Regina' -, însă pâ­nă acum n-a mai avut un astfel de rol. Yvonne e o femeie excentrică şi puţin nebună. A fost o provocare pentru mine s-o interpretez. Singura asemănare dintre noi este că amândouă suntem profesoare: ea la cofetărie, eu la «Vocea României», ne-a mărturisit vedeta.
Cât despre diferenţe, aici ar fi multe de enumerat. În rolul Yvonnei, o veţi vedea pe Loredana în scene de sex dur, sado-maso, apoi cu ochiul vânăt şi cu buza spartă – o consecinţă a preferinţelor ei în materie de sex -, savurând prăjituri şi terorizându-şi angajatele. În viaţa reală, Loredana, care a devenit recent imaginea Avon, spune că se situează exact la polul opus: Nu sunt amatoare de dulciuri, mă înţeleg excelent cu Diana Dumitrescu (n.r. – în film, una dintre angajatele cărora le face viaţa grea), nu suport bărbaţii care-şi lovesc femeile, cred că ar trebui părăsiţi imediat, iar în pat, sunt adepta stilului clasic'.
Despre partenerul ei din film, Andi Vasluianu, cu care a filmat scenele fierbinţi, Loredana are o părere mai mult decât flatantă: Îl a­­pre­ciez foarte mult ca actor şi cred că este un băr­bat sexy'.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii