Sânziana Buruiană a pozat COMPLET GOALĂ! Vezi cât e de PROVOCATOARE | FOTO INCENDIAR

21 mai 2012 12:09

Una dintre cele cele mai sexy şi mai admirate femei din showbiz, Sânziana Buruiană face din nou furori. Ea a pozat goală pentru un pictorial fierbinte, realizat de fotograful Dan Puiu.

„Sexy Sânzi şi Naked Ana” (Sânzi cea sexy şi Ana cea dezbrăcată) a fost titlul pe care l-a primit pictorialul incendiar cu Sânziana Buruiană. Şi aceasta apropo de numele celebrilor ei sâni, pe care i-a botezat singură „Sânzi” şi „Ana”.
Astfel, conform temei, sânul „Sânzi” a fost acoperit cu o pictură, sub forma unui iepuraş, în timp ce „Ana” a fost mai tot timpul… goală.
Totuşi, ipostazele în care a fost fotografiată arată o Sânziana Buruiană senzuală, dar cu o nuditate lipsită de vulgaritate. Blonda apare complet goală în cele mai multe poze, dar în diverse unghiuri, iar în altele, acoperită cu accesorii de vară, sub forma florilor şi a fructelor.
De altfel, Sânziana este foarte încântată de rezultat. „A fost pentru prima oară când am făcut asemenea poze. Am avut încredere în Dan Puiu şi nu am greşit, pentru că, în pictorial, deşi sunt dezbrăcată, nu se văd părţile intime. E doar impresia că s-ar vedea. Oricum a fost o şedinţă foto solicitantă de opt ore, dar care a meritat din plin”, ne-a mărturisit Sânziana Buruiană.


Fotografii: Dan Puiu
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro