ŞAPTE ANI FĂRĂ LAURA STOICA. Iată IMAGINILE ÎNGROZITOARE de la accidentul regretatei cântăreţe

09 martie 2013 15:53

Cântăreaţa Laura Stoica înceta din viaţă pe 9 martie 2006, lăsând în urmă un gol imens printre prietenii săi din lumea artistică. Îndrăgita interpreta a decedat într-un accident rutier, petrecut lângă localitatea Moviliţa, din judeţul Ialomiţa.

În timp ce se întorceau de la Urziceni, unde susţinuseră un concert, Laura şi logodnicul ei, Cristi Mărgescu, care conducea maşina, un Renault Clio, au murit. În vârstă de 39 de ani, Laura era gravidă şi urma să nască în luna septembrie a acelui an.
Impactul dintre bolidul artistei (un Renault Clio, condus de iubitul Laurei) şi celălalt autovehicul (o Dacia Papuc, cu număr de Vrancea şi condusă de un tânăr de 22 de ani, care de asemenea a murit) a fost atât de puternic, încât se pare că cei doi au decedat pe loc.
Conform comisarului sef al Poliţiei Ialomiţa de la acel moment, Calin Mandica, autoutilitara a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu autoturismul interpretei. Aşa cum spun apropiaţii ei, artista era extrem de fericită, căci îşi dorise de foarte mult timp să aibă un copil. Mai mult, ea susţinuse că va urca pe scenă chiar până în ultima lună de sarcină.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro