Se poartă GRAVIDELE SEXY! Soția lui Mihai Petre s-a îngrășat 9 kg în timpul sarcinii

01 octombrie 2012 14:00

Însărcinată în 7 luni, Elwira, soția dansatorului Mihai Petre, așteaptă cu nerăbdare momentul în care-și va ține copilul în brațe.

Elwira, care a avut o sarcină ușoară, pe parcursul căreia s-a îngrășat doar 9 kg, mărturisește că vrea să nască natural.
„Am lăcrimat prima dată când am auzit inimioara. Până acum e sănătos, e ok, se mișcă într-una, mai ales seara. Eu mă simt foarte bine, am avut o sarcină foarte ușoară, nu am avut grețuri și uneori nici nu simt că sunt însărcinată.
Nu m-am oprit din dansat, mă simt foarte bine și chiar îmi place să predau. Am luat doar 9 kilograme în greutate. O să nasc natural, pentru că toate lucrurile care sunt naturale mi se par normale și firești. Mama mea a născut natural și multe femei la fel. Bineînțeles, dacă nu o să se poată, o să fie o cezariană”, a spus Elwira Petre, luni, în emisiunea „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV.
Întrebată cine o să o ajute la creșterea copilului, Elwira a spus: „Mihai, că de aia i se spune tată. Cred că o să ne descurcăm amândoi”.
Citește și:

 
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro