SENZAŢIONAL! ADEVĂRUL despre noua „EMISIUNE” a lui DAN DIACONESCU! A dat O LOVITURĂ şi mai mare! EXCLUSIV

03 iulie 2014 09:45

Fostul prezentator OTV are planuri mari cu postul pe care l-a patronat şi a cărui licenţă a fost retrasă de CNA. Jurnalistul ar putea bate palma cu două dintre cele mai tari staţii de ştiri din România, Realitatea Tv şi România TV, pentru ca emisia OTV să fie preluată pe un anumit tronson orar la una dintre acestea.

Dan Diaconescu va reveni în televiziune cu o premieră pe piaţa mediatică din România. Jurnalistul este în discuţii cu mai multe posturi TV, între care România TV şi Realitatea TV, pentru ca una dintre aceste staţii să preia emisia OTV pe un anumit tronson orar.
Astfel, şeful OTV va putea fi văzut pe unul dintre aceste posturi începând din 15 iulie, în viitorul apropiat acesta urmând să stabiliească atât tronsonul orar, cât şi detalii legate de conţinut.
CNA a retras postului OTV, care are licenţă în Italia, dreptul de difuzare în ianuarie 2013, pentru neplata mai multor amenzi.
Dan Cristian Diaconescu (n. 9 decembrie 1967, orașul Caracal) este un ziarist român, politician, prezentator, fondator al televiziunilor OTV și DDTV. Este absolvent al Facultății de Mecanică din București. În 2010, el a format Partidul Poporului. Diaconescu a devenit celebru datorită emisiunii Dan Diaconescu Direct de pe OTV și serialului Elodia care s-a desfășurat în 2008-2009, în timpul căruia avocata cu același nume, dispărută în urma unei presupuse crime, era căutată de autorități și reporterii OTV. Diaconescu a fost reținut în iunie 2010 de Direcția Națională Anticorupție, sub suspiciunea de șantaj. Diaconescu/OTV a fost învinuit de a-i fi cerut bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. Diaconescu a fondat, la 29 noiembrie 2010, Partidul Poporului, ideea înfințării acestui partid plecând de la un cetățean cu reședința la Cugir. El a activat, în alegerile locale din 2012, promovându-și candidații și criticând pe cei ai partidelor post-decembriste, sub îndemnul „Jos ciocoiul din primărie”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro