15 Feb. 2018 11:41

Sezonul 1 Asia Express. Vedetele au parte de cea mai dură experiență

Distribuie

Sezonul 1 Asia Express a început pe 12 februarie. Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 7 perechi care timp de o lună vor încerca să ajungă din Vietnam în Thailanda, în cele mai dificile condiții.

UPDATE 13 februarie: Marian Drăgulescu și soția lui, eliminați de la Asia Express. Ediția de marți seară a fost piperată cu toate ingredientele unui maraton unic, în prima țară în care au ajuns, Vietnamul.

Sezonul 1 Asia Express a venit cu surprize

Primele probe din Drumul Dragonului, acest traseu fascinant care se dovedește a fi un test de anduranță pentru vedete, au inclus atât degustări bizare ale preparatelor asiatice, cât și demonstrații de gătit. Printre indicii pierdute, accidente înspăimântătoare într-un trafic haotic și sentimente de neputință, o primă echipă a fost aseară eliminată, cea formată din Marian Drăgulescu și soția lui.

Sezonul 1 Asia Express. Vedetele au parte de cea mai dură experiență

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Pentru cele 7 perechi de vedete urmează un traseu de aproape 5000 de km pe care trebuie să îl parcurgă descurcându-se singuri cu tot ceea ce ține de mâncare, cazare și transport, cu doar 1 Euro pe zi.

Este pentru prima oară după foarte mulți ani când temperaturile sunt mult mai scăzute decat ar fi normal, în zonele de munte ajungând până la -2 grade pe timpul noții.  Vietnamezii nu au niciun sistem de încălzire al locuințelor, ceea ce face ca nopțile să fie extrem de dificile pentru vedetele din Asia Express. De asemenea, relieful este și el o provocare, pentru că fiecare probă este extrem de solicitantă. Sunt porțiuni lungi ce trebuie urcate cu rucsacurile burdușie în spate, zone în care ploaia face terenul foarte alunecos, existând constant un pericol de alunecare și evident luxații sau entorse.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/Dezvăluirile Olgăi Bălan, artista care l-a sedus pe Michele Placido. L-a pierdut pe Cattani și își dorește un soț român

 

Loading...
Comentarii