MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2013 17:06

Şi-a iertat impresarul care a rupt-o în bătaie?

Distribuie

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Alexandra Stan a avut curajul să iasă în public şi să povestească despre clipele de coşmar prin care a trecut alături de Marcel Prodan, însă tot ea este cea care nu l-a dat pe mâna poliţiei pentru vătămare corporală.
Singura sa plângere rămâne cea în care îl acuză că ar fi şantajat-o pentru a renunţa la cele câteva zeci de mii de euro, onorariul Alexandrei de la concertele deja susţinute.
Apropiaţii frumoasei blonde ne-au spus că solista nu doreşte de la impresarul ei decât sumele restante. Şi că, la urma urmei, deşi s-au certat şi s-au bătut parte-n parte (căci şi ea i-a cărat ceva pumni şi palme în faţă, ca să se apere), Marcel rămâne totuşi bărbatul care a ajutat-o să iasă din anonimat, pe plan muzical.

Cântăreaţa s-a retras în casa părinţilor

În timp ce el dă socoteală la DNA, Alexandra aşteaptă cuminte verdictul, în casa părinţilor ei din Constanţa. Vedeta şi-a revenit, cu ajutorul prietenilor şi al rudelor, din şocul acelei zile în care s-a trezit cu faţa desfigurată şi sunt şanse mari ca ea să nu mai aibă nevoie şi de sfaturile avizate ale unui psiholog.

Loading...
Comentarii