Simona Pătruleasa: «Sunt însărcinată. Dumnezeu m-a binecuvântat din nou»

28 iulie 2014 17:11

Prezentatoarea TV Simona Pătruleasa radiază de fericire. În burtica sa creşte, de aproape două luni, un pui de om, iar vedeta şi soţul ei, Sabin Ivanof, nu-şi mai încap în piele de bucurie căci rugile le-au fost ascultate şi vor mai avea un copil.

Simona Pătruleasa (40 de ani) şi soţul ei, Sabin Ivanof (41 de ani), şi-au dorit nu unul, ci mai mulţi copii. Încă din 2008, când s-au căsătorit, visau să le alerge prin casă doi-trei micuţi care să-i strige “mami” şi “tati”.
Însă speranţele lor au fost spulberate de verdictul medicilor la care au mers după nenumărate încercări eşuate de a avea urmaşi. Simonei i s-a spus că nu poate avea copii. Cum să nu-ţi fugă pământul de sub picioare la un aşa răspuns?
Dar au fost atât de îndârjiţi încât ar fi încercat orice variantă, doar să-şi vadă visul împlinit. Într-un interviu, Simona a mărturisit că ar fi apelat şi la o mamă surogat, dacă legea ar fi permis acest lucru. Au ales fertilizarea in vitro, dar primele două tentative au eşuat.
Abia a treia oară şi după aproape 300 de injecţii dureroase pe care Simona şi le făcea singură, sarcina a reuşit. Aşa a venit pe lume Ingrid, copila de 3 anişori a cuplului.

Se simte bine şi nu are greţuri

Încă de la naşterea micuţei, atât Sabin, cât şi Simona au spus că nu vor să se oprească aici şi că îi vor mai face lui Ingrid un partener de joacă. Iar acum ei pot anunţa fericiţi că au reuşit. Din nou, căci, da, Simona este însărcinată.
“Are 6-7 săptămâni de sarcină. A reuşit tot prin fertilizarea in vitro, dar, de data aceasta, a prins din prima încercare. Nu are greţuri, se simte destul de bine. La un moment dat, a lipsit o săptămână de la serviciu, din cauza oboselii, dar şefii ei au înţeles-o”, a declarat pentru Libertatea un apropiat de-al fericitului cuplu.
“Da, sunt însărcinată! Ingrid va avea un frăţior sau o surioară! E o binecuvântare să fii părinte, iar Dumnezeu ne-a dat din nou această şansă. Suntem fericiţi”, a declarat Simona pentru Libertatea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro