Smiley nu vrea copii… deocamdată

06 iunie 2012 10:10

Simpaticul Smiley, care a cucerit inimile multor românce, a făcut o declaraţie surprinzătoare la Radio 21. Cântăreţul, care, în curând, va împlini 29 de ani, a afirmat că nu îşi doreşte copii… Deocamdată.

Invitat marţi seară în studioul emisiunii ”Request 629” de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor, Smiley a răspuns cu sinceritate tirului de întrebări venite atât din partea moderatorului, cât şi din cea a fanilor de pe Facebook. De departe, cea mai surprinzătoare declaraţie a cântăreţului a fost aceea că nu s-a gândit până acum să conceapă un copil cu Laura Cosoi. Nu ne-am gândit cum ar fi să avem un copil în casă. Deocamdată nu mă bate gândul deloc. Întâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit. Nu la concerte, ci în general. Copilăresc la modul în care încă îmi place să mă port ca atare, să mă joc”, a explicat Smiley.

Cântăreţul şi Laura formează un cuplu de mai bine de cinci ani, iar anul trecut iubita lui declara că şi-ar dori copii cu Smiley. Se pare, însă, că acum cântăreţul e cel care stă pe gânduri…

În aceeaşi emsiune, Smiley a povestit că, de departe, cea mai penibilă întâmplare din viaţa lui a avut loc timpul unui concert pe care l-a susţinut alături de trupa Simplu: „Eram mai mic, aveam vreo 22 – 23 de ani. Aveam un concert la Sinaia şi, la un moment dat, trebuia să fac o coregrafie în care ne învârteam în cerc. Eu am alunecat şi am căzut pe o parte, încât s-a auzit în toată sala.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro