17 Iun. 2013 10:40 , de Madalina Ciodaru Burada

ŞOCANT! Alexandra Stan e DESFIGURATĂ! Uite ce VÂNĂTĂI ŞI UMFLĂTURI are pe faţă, după ce a fost bătută

Distribuie

Cântăreaţa a ajuns la Spitalul Judeţean din Constanţa, dusă de către un echipaj de poliţie, după ce a fost practic salvată de aceştia din mâinile bătăuşului. „Alexandra Stan a ajuns sâmbătă în Urgenţă, dar nu este internată în spital”, a adeclarat, pentru Replica, dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa.
Alexandrei Stan este acum de nerecunoscut. Cântăreaţa apare în fotografii cu faţa umflată şi vântătă, plânsă şi tristă, parcă într-un strigăt de ajutor pentru tot ce a îndurat. Mai mult, Alexandra are vânătăi atât pe mâini, cât şi pe picioare, semn că momentele prin care au trecut au fost cumplite.
Conform România Tv, Alexandra Stan ar fi fost bătută crunt sâmbătă seara de managerul ei, după ce au avut o ceartă în mașină. După ce a fost lovită, solista a coborât din mașină și a oprit un alt autoturism, în încercarea de a se salva. Însă din păcate, șoferul autovehicolului era străin, iar vedeta n-a putut comunica cu acesta. În cele din urmă, Alexandra a fost salvată de un echipaj de poliție, care a dus-o la spital.
Sâmbătă seara o veste la derută îi punea pe jar pe fanii Alexandrei Stan. „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, a anunțat managerul pe pagina ei oficială de Facebook, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.
 

Loading...
Comentarii