Soția lui Alin Oprea, o prezență discretă în showbiz. Cum a ajuns să arate Larisa. Nimeni nu a văzut-o așa

19 mai 2017 18:27

 Soția lui Alin Oprea, o prezență discretă în showbiz arată mai bine ca niciodată, deși este mamă a doi copii adolescenți. Cea mai recentă imagine cu Larisa este dovada clară că bruneta petrece mult timp în sala de sport.

Soția lui Alin Oprea s-a pozat alături de Cove și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Îmbrăcată în trening și cu tatuajul la vedere, Larisa a făcut senzație în mediul virtual.

Soția lui Alin Oprea, o prezență discretă în showbiz. Cum a ajuns să arate Larisa. Nimeni nu a văzut-o așa

 Soția lui Alin Oprea se menține în formă făcând mult sport

Prietenii virtuali nu s-au abținut și au felicitat-o pentru felul în care arată. Alin Oprea, ex-Talisman, a sărbătorit 18 ani de căsnicie. Artistul formează o familie foarte frumoasă alături de partenera sa de viață, Larisa. Alin Oprea este cunoscut publicului larg de pe vremea când făcea parte din trupa Talisman, alături de Tavi Colen. Cei doi muzicieni s-au despărțit cu mare scandal, fiecare alegând să cânte solo. În plan personal, Alin Oprea este alături de aceeași femeie de aproape două decenii Se înțeleg perfect și au împreună doi copii, un băiat pe nume Adrian și o fată, Melissa.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro