13 Ian. 2018 15:16

Soțul din închisoare nu vrea să mai divorțeze de Laurette. Cum încearcă să o recucerească pe mulatră

Distribuie

Soțul din închisoare nu vrea să mai divorțeze de Laurette. Reacția lui Ciprian Nistor vine după ce acesta și-a acuzat soția că are relații extraconjugale.

Ciprian Nistor,  condamnat la 15 ani de închisoare, i-a trimis soţiei un munte de cadouri, în speranţa că va reveni în braţele lui. Însă, mulatra pare mai hotărâtă ca niciodată să fie din nou o femeie liberă.

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit pe 21 februarie 2017, la Penitenciarul Jilava, unde iniţial a fost închis. Fosta asistentă a transmis un mesaj, imediat ce s-a aflat că divorțează.

'Nu putem prezice întotdeauna ce se poate întâmpla cu noi, dar putem face faţă oricărei situaţii. În astfel de momente încetez să mă mai jelui şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, iar toate dificultăţile, dintr-o dată, nu mai par atât de semnificative. Întotdeauna adopt o atitudine pozitivă faţă de tot şi alung gândurile rele, indiferent de problemele apărute în viaţă. Toate neplăcerile doar te întăresc. Dumnezeu îţi trimite dificultăţi în viaţă, pentru a te face mai puternic, pentru a te face să crezi şi să fii persistent, dar doar dacă îi permiţi. Toate suferinţele din viaţă au un scop. Aminteşte-ţi planurile Domnului sunt îndreptate să aducă doar beneficii

Planurile lui Dumnezeu sunt întotdeauna diferite decât cele pe care le-am planificat, dar întotdeauna ne conduc spre ceva mai bun. Trebuie să ai răbdare, învaţă să aştepţi în loc să plănuieşti ceva pentru propriul drum. Dumnezeu nu te va părăsi niciodată', a spus Laurette recent.

Citește și

N-am progresat, ba dimpotrivă! Închiderea drumurilor pe viscol era interzisă în România acum 150 de ani

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii