SURPRIZA cu care s-a ÎMBRRĂCAT Nicoleta Luciu la un eveniment! Vezi cât de SEXY a arătat BRUNETA! FOTO

25 aprilie 2013 20:21

Nicoleta Luciu a demosntrat în seara aceasta, la Gala premiilor Radar de Media, că nu trebuie să își pună o bluză cu decolteu ca să fie sexy. Vedeta și-a luat un top închis până în gât, însă și-a lăsat spatele gol și a fost admirată de toată suflarea masculină din sală.

Cea mai sexy mămică de tripleți din România, Nicoleta Luciu, a fost prezentă joi seara la Gala premiilor Radar de Media, unde a fost o apariție surprinzătoare. Vedeta a purtat o rochie neagră, care deși în partea de sus era închisă, dispusă în zona mijlocului cu un volan (peplum) bogat și deloc scurtă, ba din contră, a arătat extrem de sexy.
Și asta pentru că ținuta ei le-a rezervat o surpriză domnilor: spatele gol. Așa se face că focoasa brunetă le tăia respirația reprezentanților sexului tare de câte ori își întorcea fața de la ei.
Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980 în Bucureşti şi a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de „Miss România” în 1999. Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia „Alizee”, apoi din „Laguna”, dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Astfel, a rămas la modeling, dar până la urmă a ajuns să fie cunoscută mai ales drept actriţă. Înainte de a începe o carieră în actorie, femeia care la un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, a apărut multă vreme în emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, realizată de Teo Trandafir. Debutul ca actriţă a avut loc telenovela „Lacrimi de iubire”.Apoi, Nicoleta Luciu a jucat şi rolul Ilenei în telenovela „Iubire ca in filme”, după care a urmat un rol de ţigană serialul „Inimă de ţigan”. Din punct de vedere al vieţii personale, Nicoleta Luciu este iubita omului de afaceri Szolt Csergo, iar în 1999, cei doi au devenit părinţii unui băieţel. În 2011 Nicoleta a rămăs insarcinată cu tripleți.
Foto: Gabriel Pătruț
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro