Sylvie cântă la Eurovision cu „noul Tarkan”

11 februarie 2013 18:48

Cântăreaţa Sylvie e decisă să dea lovitura la Eurovisionul din acest an. Alături de un artist turc celebru, Deniz Cem, vedeta s-a înscris la concurs cu o melodie orientală care, spune ea, va deveni cu siguranţă un hit.

cânt alături de Deniz are ritmuri orientale şi e uşor de fredonat. Sunt sigură că se va înscrie ca hit în muzica românească şi sper că vom reuşi să impresionăm şi la Eurovision, în Suedia. Avem concurenţi puternici, voci bune, dar sunt convinsă că piesa noastră e mai bună şi ies e î n evidenţă prin stilul abordat”, ne-a spus Sylvie.

Va afişa un look extrem de sexy

Artista e decisă ca participarea ei la Eurovision să fie una unică: “Pe lângă faptul că voi cânta alături de «Noul Tarkan», voi avea grijă să surprind toată lumea cu un nou look, extrem de sexy, şi o nouă abordare artistică”, ne-a mai spus frumoasa blondă. Până atunci însă, Sylvie trebuie să treacă de ultima etapă a preselecţiilor pentru a ajunge în finala naţională şi, de acolo, la Malmo, în Suedia, loc unde se va desfăşura competiţia.

Deniz e unul dintre cei mai iubiţi artişti turci

Deniz Cem e unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din Turcia, fiind supranumit “Noul Tarkan” de presa de pe Bosfor. Artistul e un obişnuit al concursurilor internaţionale, el participând la Eurovision din partea Turciei şi în 2006. În urmă cu patru ani, Deniz a participat şi la Cerbul de Aur, celebrul concurs desfăşurat la Braşov.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro