SZOBI CSEH A MURIT | DECLARAŢIA SFÂŞIETOARE a lui Florin Piersic! „A FOST FRATELE MEU. PLÂNG, NU MAI POT VORBI”

02 august 2014 09:24

Vestea morţii lui Szobi Cseh l-a lovit ca un trăsnet pe Florin Piersic, actorul care i-a fost prieten şi coleg de platou în multe filme.

Florin Piersic a aflat vestea trecerii în nefiinţă a prietenului său Szobi Cseh, în timp ce se afla în vacanţă. Actorul a vorbit despre prietenia extrem de strânsă pe care o avea cu fostul cascador şi cum îl preţuia ca pe un frate.
„Sunt foarte departe. Am plecat în vacanţă. Acum 10 zile am vorbit cu el şi îmi spunea „Stai liniştit, Florine, dragă, că o să fie totul bine, o să reluăm…” îmi tremură mâna dreaptă. Sunt la mii de kilometri de România şi când am aflat nu puteam să primesc o veste mai tristă, mai tragică, decât faptul că acest prieten minunat, acest frate al meu… A fost ca un frate pentru mine, a fost o legătură extraordinară. Era atât de puternică. Tot ce-l durea, ce simţea, îmi spunea prima dată mie. Fără el nu puteam nici să filmez. Nu de mult îmi povestea că oriunde merge, şi la spitalul Fundeni, lumea mă întreabă «ce face Mărgelatu?, ce face Florin?», iar eu îi spuneam şi pe mine mă întreabă lumea de tine. Iubea extraodinar sala de gimnastică unde se ocupa de tineri. Avea o bunătate şi o generozitate pe care rar am întâlnit-o la cineva. Nu îmi vine să cred. Nu cred că nu îl mai pot întâlni. A fost fratele meu. Plâng, nu mai pot vorbi. De când am aflat că Szobi a plecat într-o stea, eu nu mai sunt acelaşi”, a spus Florin Piersic, printre lacrimi, la Antena Stars.
Szobi Cseh va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Bellu. Conducerea Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane a făcut tot posibilul ca marele cascador să fie îngropat pe Aleea Actorilor.

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus, sâmbătă, la Capela Cimitirului Bellu, iar slujba funerară va avea loc în jurul pârnzului.

Szobi Cseh s-a stins din viaţă, la vârsta de 71 de ani, după o lungă suferinţă. Acesta a murit  la spitalul Fundeni unde a dus o luptă crâncenă cu o boală necruţătoare, cancerul osos. Moartea fostului actor şi cascador a survenit în urma unor complicaţii renale, cardiace şi pulmonare severe.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro