Szobi Cseh, condus pe ultimul drum de 400 de oameni. Prietenul Florin Piersic a lipsit | FOTO

03 august 2014 14:23

Actorul şi cascadorul Szobi Cseh (71 de ani) a fost înmormântat astăzi la Cimitirului Bellu din Bucureşti. Cascadorul a fost condus pe ultimul drum de aproximativ 400 de oameni, apropiaţi sau simpli admiratori.

Printre personalităţile care au ţinut să-şi ia rămas bun de la cascador, s-au numărat Cabral, Andreea Ibacka, medicul Monica Pop, Cristina Ţopescu sau Andreea Deatcu. Florin Piersic a lipsit de la ceremonie întrucât se află în străinătate.

Astăzi, cel mai cunoscut cascador al României, a fost înmormântat cu onoruri militare. În jur de 400 de persoane l-au condus pe Szobi Cseh pe ultimul drum sub privirile îndurerate ale soţiei marelui cascador.
Printre cei care au lipsit s-a numărat şi Florin Piersic, întrucât marele actor nu se află pe meleagurile mioritice. Acesta a trimis însă o coroană de flori, la fel cum au procedat şi premierul Victor Ponta sau afaceristul Nicu Gheară.
Szobi Cseh s-a stins din viaţă vineri, după o lungă suferinţă. Acesta a murit  la spitalul Fundeni unde a dus o luptă crâncenă cu o boală necruţătoare, cancerul osos. Moartea fostului actor şi cascador a survenit în urma unor complicaţii renale, cardiace şi pulmonare severe.
Foto: Dan Bistriţeanu

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro