Tatăl lui TEO TRANDAFIR: «Mă trec fiori reci!»

20 iulie 2014 17:08

Teo Trandafir (45 de ani) nu a avut parte de o viaţă sentimentală liniştită. După o căsnicie eşuată cu pilotul Alexandru Trandafir şi o alta, şi mai scurtă, de doar cinci luni cu fostul rugbyst Constantin Iosef, vedeta îşi cam luase gândul de la dragoste. Totuşi, de două luni, inima ei bate din nou cu putere.

Vestitul bucătar italian Antonio Passarelli (55 de ani) este un bărbat bun de pus la rană. Citit, isteţ şi cu un simţ al umorului foarte dezvoltat, bărbatului nici că i-a fost greu să o cucerească pe Teo Trandafir.
Cei doi, care sunt şi colegi de platou, la emisiunea “Teo show” (Kanal D), au ascuns o vreme că formează un cuplu, însă, în ultimele zile, au fost surprinşi adesea în ipostaze care le trădează sentimentele aprinse.
Se sărută în public, se ţin de mână, iar apropiaţii lor susţin că pe Litoral împart aceeaşi cameră. Teo este la zi cu trecutul deloc ortodox al lui Antonio, cu atât mai mult, cu cât el n-a ascuns niciodată că s-a născut în cea mai însângerată zonă a Italiei, în Calabria, că provine dintr- o familie de mafioţi şi că, după ce a încercat să spargă o bancă, din teribilism, a ajuns la şcoala de corecţie.
Numai că Ion Uţă, tatăl vedetei, nu avea habar de isprăvile lui şi când reporterii Libertăţii i le-au înşirat, bărbatul a făcut haz de necaz: “Nu l-am cunoscut personal pe italian, Teo nu mi l-a prezentat încă. Sunt în perioada de probă, după aceea vin la mine. Acum, că mi-aţi zis că Antonio a avut legături cu Mafia, încep să mă treacă fiori pe şira spinării. Însă, din ce l-am văzut la televizor, pare a fi un om de treabă.

Teo e topită după bucătarul italian

Antonio a absolvit totuşi Facultatea de Psihologie, e ceva, se pricepe la oameni. Poate o să-mi gătească şi mie, nu sunt mofturos la mâncare. Pe vremea lui Ceauşescu îmi plăcea salamul, acum spun bogdaproste orice ar fi pe masă. Mâncare să fie”.
Teo este însă vrăjită de colegul ei de trust: “Antonio este unul dintre cei mai deştepţi bărbaţi din viaţa mea. Sunt onorată să lucrez cu el şi îl iubesc din adâncul sufletului. Nu mă ruşinez deloc şi o spun cu toată sinceritatea. Are toate calităţile pe care le-am visat vreodată la un bărbat, prieten, companion”, a declarat ea.

«De Iosef nu mi-a plăcut!»

Ion Uţă îl apreciază pe Antonio, însă, pe fostul soţ al vedetei, Constantin Iosef, nu l-a înghiţit nici cu lămâie: “Nu mi-a plăcut din prima clipă, de când l-am zărit, în schimb, acest italian nu-mi displace”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro