MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 07:30

Telefonul primit de Răzvan Botezatu de la Ionela Prodan, înainte să moară. “Mi-a spus că nu este bine și că…”

Distribuie

Telefonul primit de Răzvan Botezatu de la Ionela Prodan, înainte să moară. Realizatorul tv este șocat de dispariția artistei de muzică populară. Mama Anamariei Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie, la 70 de ani, lăsând în urmă multă durere.

Ionela Prodan va fi depusă marți la Cimitirul Bellu a declarat prietena ei, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu. Aceasta a dăugat că mama Anamariei Prodan va fi înmormântată îmbrăcată în costum popular.

„Din păcate am aflat această veste tragică… doamnă Ionela Prodan s-a stins din viaţă. Nu pot să cred că în urmă cu doar câteva săptămâni m-a sunat şi nu am vrut să cred că e un apel de adio… şi îmi mulţumea pentru tot, că i-am fost aproape mereu, că ne îmbrăţişează, mi-a transmis atunci să îi pup pe toţi din echipă. M-am speriat şi am întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva şi mi-a spus că nu este bine şi că se simte rău… la câteva zile a fost internată…. şi acum…. Sunt răvăşit şi şocat în acelaşi timp. Atâta viaţă, atâta zâmbet… atâta optimism în acest om…”  a transmis Răzvan Botezatu.

Citește și

Ultimele clipe din viața Ionelei Prodan. Anamaria i-a spus 'Tatăl nostru' până s-a stins

Testamentul Ionelei Prodan. Câți bani vor primi fiicele ei, Anamaria și Anca

Loading...
Comentarii