24 Sep. 2014 17:55

Totul despre relaţia dintre Dani Oţil şi Miruna

Distribuie

În urmă cu un an, Miruna Lica, femeia despre care se spune că i-ar fi iubită lui Dani, era o simplă fată care abia termina liceul şi aspira la un loc de prezentatoare la Antena 1.
Ca să-şi îndeplinească visul, s-a înscris la cursurile de televiziune ale Intact Media Academy, unde a avut norocul să-l aibă profesor fix pe Dani Oţil, un bărbat inimos, care s-a ocupat să o înveţe meserie, dar şi să o ajute în ascensiunea ei profesională. Drumul către o bună relaţie însă a fost anevoios, povestesc foştii ei colegi. Dani a picat-o la câteva examene, Miruna a mai tras şi chiulul dar, cu toate acestea, tânărul a cooptat-o în echipa emisiunii la care lucrează, “Neatza cu Răzvan şi Dani”, alături de alţi trei colegi.

Ieşeau împreună pe teren

Potrivit surselor din echipă, aceştia din urmă au dispărut repede din peisaj, în timp ce Miruna şi-a găsit locul în format şi a înflorit. De atunci, bruneta realizează reportaje pentru emisiune, dar şi rubrica de fitness, alături de Flavia.
Apropiaţii Mirunei ne-au dezvăluit că ascensiunea ei se datorează în mare parte lui Dani, care, după ce a luat-o alături de el, i-ar fi acordat o atenţie aparte. Iubitul Mihaelei Rădulescu a sfătuit-o în toate demersurile ei jurnalistice şi a luat-o cu el la toate evenimentele, pentru a-i preda meseria direct pe teren. Conştient că apropierea lor ar putea da naştere la speculaţii, matinalul ar fi rugat-o pe tânăra în vârstă de 22 de ani să păstreze distanţa atunci când se află în public.

De la angajată la… protejată

Recent, cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi împreună, în toiul nopţii, după o ieşire la club. Din acel moment, Miruna a căpătat eticheta de “amanta lui Dani”. În luna mai, Libertatea a dezvăluit, în premieră, detalii despre relaţia secretă dintre Dani şi Miruna Lica şi titra: El i-a deschis drumul în televiziune, iar ea are silicoane şi jumătate din vârsta Mihaelei Rădulescu (44 de ani), iubita oficială a lui Oţil (33 de ani). Miruna Lica (22 de ani) e noua protejată a matinalului Antenei 1.

Visează la pupitrul ştirilor

Poziţia de reporter la matinal nu este decât începutul pentru Miruna. Tânăra de 22 de ani le-a mărturisit prietenilor că-şi doreşte să ajungă la pupitrul ştirilor de la Antena 1 în viitorul apropiat. Până una alta, Miruna se pregăteşte cu Dani.

Comentarii
← Inchide