Tudor Chirilă are PROBLEME CU VOCEA şi nu va cânta la festivalul „Folk You! Florian Pittiş”! „E DUREROS SĂ FIU REDUS LA TĂCERE”

02 august 2014 08:56

Trupa Vama nu va fi prezentă sâmbătă la festivalul „Folk you”, care are loc în Vama Veche. Şi asta din cauza problemelor cu vocea pe care solistul Tudor Chirilă le are de ceva vreme.

Tudor Chirilă spune că a făcut eforturi pentru a se recupera însă a fost nevoit să îşi anuleze reprezentaţia din Vama Veche, după ce medicii i-au interzis să cânte, pentru a nu agrava situaţia.
„Aleg această formulă de comunicare pentru a face următorul anunț: VAMA nu va fi prezentă mâine seară pe scena FOLK YOU. Problemele cu vocea care ne-au determinat să amânăm concertul de la Brașov din 19 iulie au revenit mai puternic după alte trei concerte astfel că în momentul de față medicii mi-au interzis să cânt pentru a nu agrava situația și mi-au recomandat repaos vocal total.
Nu este prima dată în cariera mea când mă confrunt cu un asemenea diagnostic și știu la ce riscuri mă expun dacă nu tratez această problemă cu maximă seriozitate. Mă bucur că am sprijinul necondiționat al colegilor mei și al echipei noastre de management. I-aș ruga pe cârcotași să mă creadă pe cuvânt și să nu pună absența noastră de mâine seară pe seama unor neînțelegeri cu organizatorii Folk You. Nu neg că au existat, am vorbit despre ele și aici, dar fuseseră deja surmontate și dacă această problemă medicală nu ar fi intervenit am fi fost prezenți cu drag în Vamă.
Până la ora acestui comunicat am încercat recuperarea, dar medicii au rămas categorici. Aș vrea să adaug că este extrem de dureros să nu-mi pot face meseria, este dureros să fiu redus la tăcere și îmi pare rău pentru publicul care nu va avea parte de un show pe care îl aștepta. Sper să ne revedem curând, vă doresc un weekend plăcut, aveți grijă de voi. Folk You este un festival frumos de care vă doresc să vă bucurați, de data asta fără noi. Le urăm succes tuturor artiștilor din cele trei seri de festival”, este anuţul postat de cântăreţ pe pagina lui de Facebook.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro