21 Apr. 2017 13:39

Tudor de la Fly Project, gafă de proporţii la începutul relaţiei cu Anamaria: ”A vrut să-i trimită un mesaj fostei, dar a ajuns la mine”

Distribuie

Tudor de la Fly Project și Anamaria au povestit despre începutul relației lor și despre gafa incredibilă pe care artistul a făcut-o,  în cea mai nouă ediţie a quiz show-ului matrimonial „2k1”.

Anamaria a povestit cum a ajuns la ea un mesaj pe care Tudor voia să-l trimită de fapt fostei iubite.

„Când ne-am cunoscut noi, el tocmai încheiase o relaţie, însă un mesaj, pe care trebuia să i-l trimită ei, l-a dat de gol. Pe ea o chema tot Ana, asta a fost greşeala.  Aşa a ajuns la mine mesajul, pe care, deşi au trecut 12 ani, încă îl ţin minte: <<Şi eu te iubesc, văcuţa mea. Abia aştept să ajung la Braşov!”>>. I-am dat mesaj înapoi: <<Ai greşit destinatara>>. A leşinat. Eram cazaţi la un hotel şi după nici două minute ciocănea la uşă. Era roşul ca racul şi mi-a zis <<N-ai inţeles, mesajul era pentru Dan, colegul meu de trupă!>>, a povestiti  amuzată Anamaria, iar Tudor completează: „În imbecilitatea mea, n-am găsit ceva mai bun!”.

Alături de Anamaria şi Tudor, sâmbăta aceasta vin în platoul „2k1” Minodora şi Liviu Mihon şi Nina şi Radu Ille pentru a demonstra că viaţa de cuplu nu le dă mari bătăi de cap.

Comentarii
← Inchide