Uite cum arată astăzi cântăreaţa Naarghita! | VIDEO

11 ianuarie 2012 16:37

Naarghita, artista care făcea furori în România în anii ’60, ’70 şi ’80 cu melodiile sale indiene, a dispărut din showbiz în anii ’80 fără a da o explicaţie fanilor pentru retragerea sa. Echipa Happy Hour a găsit-o pe Naarghita, iar cântăreaţa a acceptat să vorbească despre perioada sa de glorie.

După ce mai bine de 20 ani oamenii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu celebra Naarghita (foto), aceasta a decis să vorbească. „Nu am dispărut, am rămas cu mine, dar fără Naarghita. Până în ’89 am pierdut cele mai preţioase fiinţe: o prietenă, mama, fratele meu, dar şi pe compozitorul care a compus pentru mine. Nu am mai putut să suport şi am dispărut. Nu am mai putut să cânt”, a povestit Naarghita în vârstă de 73 de ani.

Aceasta a adăugat: „Am făcut un jurământ al tăcerii şi am zis că 21 de ani eu nu voi mai cânta”.

Pentru a supravieţui, artista a spus că a vândut absolut tot, de la mobilă şi până la candelabre, cărţi sau oglinzi. „M-am descurcat şi cu 40 de lei pe lună”, a concluzionat fosta cântăreaţă.

Despre actorul Raj Kapoor, cel cu care ar fi avut o relaţie, aceasta a povestit: „A aflat de mine şi că era alesul meu. El vrăjea lumea. M-a chemat la studio şi mi-a dat o ghirlandă de flori”.

Ascultă aici o celebră melodie a Naargihtei!


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro