Uite primele imagini cu silicoanele Margheritei de la Clejani!

04 aprilie 2012 15:23

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani și-a văzut visul cu ochii! Margherita a trecut peste cuvântul tatălui ei, si-a mărit bustul și se declară încântată de noii ei sâni.

„Sunt fericită și mulțumită! Mă uit în oglindă tot timpul și îmi admir sânii. Sunt fericită de ce am realizat”, a spus Margherita, miercuri, în emsiunea „Happy Hour”, unde și-a arătat pentru prima dată silicoanele.
Întrebată dacă tatăl ei, cântărețul Ioniță de la Clejani a iertat-o pentru că a trecut peste cuvântul lui, tânăra a spus:
„Tata nu mai zice nimic, e fericit acum. Mi-a spus: ‘Fata mea, dacă tu ești fericită, sunt și eu, te susțin’. Mă uit însă la el și văd că îi este rușine să se uite la sânii mei”.
Margherita de la Clejani și-a mărit bustul în urmă cu 8 zile. Înainte de intervenția chirurgicală, tânăra a avut de înfruntat furia tatălui ei, Ioniță, care nu a fost de acord ca fiica lui să-și mărească bustul.
„Nu ai nevoie de implant de silicoane! Mai bine fă un implant de creier”, i-a spus Ioniță fiicei lui în momentul în care a auzit ca aceasta vrea să-și mărească sânii.
„Ba am! M-am săturat să-mi bag ciorapii tăi sau hârtii în sutien. Nu mai vreau să apelez la trucuri și îmi doresc sâni mari. Cu sau fără voia ta o să-mi pun silicoane”, i-a replicat Margherita, care s-a ținut  de promisiune.
Ție cum ți se par implanturile cântăreței?

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro