15 Aug. 2013 09:09 , de Dana Aramă

Uite UNDE şi CU CINE petrece ELENA UDREA de SF. MARIA! | FOTO

Distribuie

Aflată în vacanţă, Elena Udrea a ajuns în Maramureş, unde sărbătoreşte Sf. Maria.
Cea mai cunoscută blondă de pe scena politică românească nu se distrează, însă, singură, ci alături de una dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa, şi anume mama ei.
Politiciana, îmbrăcată într-un costum tradiţional din zona Maramureşului, a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viaţă. imaginea este însoţit de un mesaj adresat celor care pe 15.08.2013 îşi sărbătoresc ziua numelui.
“Le urez “La mulţi ani!” tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc onomastica şi în mod special mamei mele, un om cu adevărat minunat care ştie să-mi însenineze viaţa. Îi mulţumesc că îmi este alături mereu şi mă susţine cum numai o mamă ar putea s-o facă.
Le doresc, de aici, de la Rohia (Maramureş), tuturor sărbătoriţilor să fie fericiţi, sănătoşi şi să aibă o zi exact cum îşi doresc!”, a scris Elena Udrea pe site-ul de socializare.

Citeşte şi:
Elena Udrea, MESAJ DISPERAT: “NU POT COMUNICA. E UN CHIN”
REACŢIA COLOSALĂ a lui Vasile Blaga după CE A VĂZUT-O pe Elena Udrea
NOI IMAGINI SENZAŢIONALE cu ELENA UDREA ÎN COSTUM DE BAIE, PE PLAJĂ! Niciun bărbat n-a rezistat tentaţiei de a ÎNTOARCE CAPUL DUPĂ EA!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
O nouă plângere pentru discriminare împotriva lui Cristian Tudor Popescu
Loading...
Comentarii