MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 09:34

Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară. Și-a privit fiica în ochi și a ținut-o strâns de mână. “Gata…”

Distribuie

 Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară. Artista de muzică populară și-a privit fiica în ochi  și a ținut-o strâns de mână, în momentul în care și-a simțit sfârșitul.

Anamaria a fost si ultima persoana cu care Ionela Prodan a vorbit in ultimele clipe de viata. Ionela Prodan va fi depusă marți la Cimitirul Bellu a declarat prietena ei, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu. Aceasta a dăugat că mama Anamariei Prodan va fi înmormântată îmbrăcată în costum popular. Surse medicale au dezvăluit ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, în ultimele clipe de viață.

„De câteva zile, marea artista nu mai reactiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarasi de interventia medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacienta. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totusi, in  mod surprinzator, inainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii si s-au uitat fix la fiica sa. A luat-o de mana si i-a spus: „Gata, ma duc!” Atat! A mai apucat sa o auda pe Anamaria spunandu-i ca o iubeste enorm si viata s-a sfarsit”, au spus persoane de la Spitalul Elias, pentru WOWbiz.ro

Citește și

FOTO| Cum s-a schimbat Ionela Prodan în ultimul an. Incredibil cum a arătat înainte să moară

 

Loading...
Comentarii